African Mango

African Mango

17 opinii

4.5 / 5

African Mango to suplement diety wspomagający redukcję wagi oraz zapobiegający efektowi jo-jo. African Mango na rynku cieszy się pozytywnymi opiniami użytkowników. Tabletki polecane są osobom, które mają problem z dużą nadwagą a chciałyby schudnąć w szybkim czasie. W skład African Mango jest zielona herbata, guarana,pieprz Cayenne, chrom oraz ekstrakt z mango. Połączenie tych składników zapewnia dobry efekt odchudzający. To potwierdzają liczne opinie na forum, którą możesz napisać i Ty! Poniżej możesz dodać swoje African Mango opinie.
person
4 / 5
kasia0
22-12-2020 | 15:36

Jestem średnio zadowolona liczyłam na wynik 5 kg w ciągu miesiąca, a udało się tylko 3 kg.

person
5 / 5
Sara Kwaśnik
08-12-2020 | 15:26

jako świeżo upieczona mama stosuję te proszki. potrzebuję schudnąć po ciąży. dotychczas udało mi się schudnąć 5 kilo po nich.

person
5 / 5
stefania
17-11-2020 | 03:30

kupiłam te tabletki z polecenia synowej, która ukończyła studia dietetyczne. Jako ze mam już trochę lat potrzebuję schudnąć nie tyle dla dobrego wyglądu co dla lepszego samopoczucia. proszki pomagają mi uzyskać lepsze wyniki lekarskie a przy okazji mogę założyć ciuchy o rozmiar mniejsze.

person
5 / 5
zuźka
16-09-2020 | 19:51

właśnie skończyłam kurację która trwała trzy miesiące. efekty mnie zaskoczyły. schudłam 12,5 kg w tak krótkim czasie.

person
5 / 5
regina
19-08-2020 | 01:49

to african mango działa, takie jak na zdjęciu. jak kupiłam inne to nie było tak dobre jak te.

person
4 / 5
piotrek
10-08-2020 | 22:16

Jak dla mnie to pewnie ściema. Chociaż mam ochotę je kupić i przetestować. Babka z apteki mi je polecała.

person
5 / 5
paweł 45
06-08-2020 | 11:26

dają radę na mój brzuch piwny

person
5 / 5
ruda
16-07-2020 | 10:18

uwielbiam mango ale wiem że na odchudzanie to potrzeba jest jego większa dawka więc biorę takie mango w tabletkach. ten owoc na prawdę odchudza. mogę podesłać swoje zdjęcia na emaila jak mi pomógł schudnąć.

person
5 / 5
dwudziestolatka
27-06-2020 | 18:55

tabletki z mango działają szybko i co ważne nie mają skutków ubocznych

person
4 / 5
OLA
07-06-2020 | 15:13

Chciałam po miesiącu schudnąć 7 kilogramów a udało mi się schudnąć 4,5 kg ...

person
5 / 5
horny_rrrr
26-04-2020 | 13:12

nigdy nie zdarzało mi się pisać opinii, ale o tym produkcie na prawdę muszę! to dobry spalacz tłuszczu który odchudzi nawet największego grubasa.

person
5 / 5
marek
06-04-2020 | 04:04

moja żona dostała to od koleżanki. wreszcie schudła.

person
2 / 5
karina
02-04-2020 | 20:51

Kupiłam brałam przez miesiąc i tylko 2kg schudłam.

person
5 / 5
POLDEK
21-03-2020 | 05:11

odchudzamy się tymi tabletkami razem ze współmałżonką. ona schudła już 7 kilo a ja 3,5 kg.

person
5 / 5
honoratka_5730
10-02-2020 | 14:29

jak na przypadkowy zakup african mango uważam że to był strzał w dziesiątkę!

person
5 / 5
TYSIA
06-01-2020 | 18:52

czy któraś z was odchudza się tak jak ja stosując to mango. czy na was też tak działa szybko? ja dopiero czwarty dzień biorę a widzę pierwsze zmiany.

person
3 / 5
xxx
14-07-2019 | 17:49

Takie sobie działanie, mam po nim więcej energii. Ale na wadze nic nie drgneło. Chociaż pasek zacząłem o jedną dziurkę mniej zapinać.