Erecontrol

Erecontrol

22 opinie

5 / 5

Erecontrol to produkt mający pozytywne opinie, których sukcesywnie przybywa z roku na rok. Działanie erecontrol jest ukierunkowane na zwiększenie ilości nasienia, wydłużenie czasu stosunku a także wzmocnienie erekcji. Erecontrol stosują Panowie w różnym wieku, najczęściej Ci w wieku 20-30 lat których problem dotyka najczęściej. Kompozycja tych tabletek jest ziołowa i bezpieczna dla zdrowia. W składzie znajdują się naturalne ekstrakty roślinne, które poprawią jakość życia seksualnego każdego mężczyzny. Co wyróżnia te tabletki na tle innych to szybkość działania. Efekty działania tych tabletek można zauważyć już po 2-3 dniach stosowania. Zostaw swoją erecontrol opinie i podziel się spostrzeżeniami z innymi!
person
5 / 5
ALBERT
25-08-2018 | 16:06

JAK NA TĄ CENĘ TO WARTO

person
5 / 5
michtu
15-05-2018 | 17:54

u mnie efekty były równo po trzech dniach. można po nich dłużej się walić.

person
5 / 5
tubek
13-03-2018 | 13:31

jak biorę te tabletki przed stosunkiem jakąś godzinkę to głównie zauważam że można ruchać się więcej i lepiej sperma leci

person
5 / 5
TURCZYK
16-12-2017 | 10:32

ja stosuję tabletki opóźniające wytrysk i teraz dodatkowo zacząłem brać takie na powiększenie penisa. z pierwszych jestem zadowolony a o drugich napiszę jak skończę brać, aby być obiektywnym.

person
5 / 5
qwaki
04-12-2017 | 01:06

jak bierzecie erecontrol? ja biorę sobie jedną tabletkę na dzień i jest okej. wy bierzecie więcej?

person
5 / 5
tabataaa
19-11-2017 | 22:22

polecam, sprawdzone proszki

person
5 / 5
rafał_1990
28-08-2017 | 21:26

fajna kuracja. szybkie efekty.

person
5 / 5
majeczka
10-08-2017 | 00:26

lubię jak mój chłopak łyka te tabletki bo wtedy może mnie kochać ile chcę

person
5 / 5
adam 23
03-08-2017 | 09:57

to co piszą to jest prawda bo tabletki na prawdę działają na dłuższy seks i większą ilość spermy. sam je testowałem i mogę polecić innym

person
5 / 5
yanosiński
09-07-2017 | 10:08

nie ma się czego doczepić do tych proszków

person
5 / 5
słodka kotka
07-07-2017 | 05:56

mój chłopak bierze takie tabletki i one są fajne bo wtedy seks z nim jest dłuższy i ma więcej spermy

person
5 / 5
gruby
04-05-2017 | 06:36

zdecydowanie więcej można po nich

person
5 / 5
tymek
08-03-2017 | 09:13

cena okej, działa jak trzeba, polecam

person
5 / 5
kuba panczyński
01-01-2017 | 09:41

mam w domu erecontrol i go stosuję bo poprawia mój wytrysk i szybciej mogę się zregenerować na kolejny numerek

person
5 / 5
zbyszek wrocław
23-09-2016 | 08:11

jeżdżę na tirach i wspieram się tym specyfikiem bo tirówy są wymagające:) niektóre to chcą długo nie ważne ile im zapłacę. proszki mi pomagają.

person
5 / 5
mokra i słodka
09-09-2016 | 01:08

kupiłam jemu na prezent, ale teraz jest ogier

person
5 / 5
twardy jak stal
10-04-2016 | 22:55

lepszy seks jest z takimi tabletkami

person
5 / 5
łysy
24-03-2016 | 18:45

żona zadowolona jak biorę te pigułki bo mogę ją dłużej penetrować.

person
5 / 5
joasia
25-06-2015 | 09:49

chciałabym żeby mój facet kochał się ze mną minimum pół godziny. chyba mu kupię takie tabletki bo jest z nim źle.

person
5 / 5
koks
05-05-2015 | 23:43

sperma jest pokaźna po nich, laski zachwycone

person
5 / 5
ANONIMOWY
20-04-2015 | 05:39

fajnie że są takie tabletki bo mnie pomagają dłużej uprawiać seks i pieścić się z partnerką. wytryski są mega obfite.

person
5 / 5
turski
17-04-2015 | 01:02

czy wy też tak szybko mieliście efekty jak ja? u mnie lepiej już po pierwszym dniu. wziąłem rano a wieczorem mój seks był dłuższy niż zazwyczaj