Femido

Femido

64 opinie

4.8 / 5

Femido to produkt, który poprawia życie erotyczne kobiet. Poleca się go w szczególności tym Paniom, które chcą spotęgować swoje doznania seksualne oraz wspomóc swoje libido. Zwiększa ukrwienie ścianek pochwy przez co wywołuje większą wrażliwość na doznawane bodźce. Produkt podnosi ochotę na seks. Femido mogą stosować także kobiety które stosują doustną antykoncepcję hormonalną. Suplement dostępny jest bez recepty. Femido sprawi, że pozbędziesz się emocjonalnego chłodu w sypialni i oporów przed współżyciem. Działanie tabletek widoczne jest odrazu, każdorazowo po ich przyjęciu. Poniżej przeczytasz Femido opinie. Jeśli stosowałaś ten produkt Ty też zostaw swoją opinie.
person
5 / 5
Karla
11-01-2018 | 00:58

bogaty skład tych proszków, naturalny i przede wszystkim przyjazny zdrowiu. ja sobie to bardzo cenię i dlatego wybór padł na femido. polecam

person
5 / 5
janette
30-07-2017 | 06:06

po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych skorzystałam z femido. szczerze jest duża poprawa teraz.

person
5 / 5
paweł
25-02-2017 | 14:28

wreszcie moja żona chce! a to wszystko zasługa tych tabletek.

person
5 / 5
ŻARÓWA
26-01-2017 | 11:50

jakie macie o femido opinie, kto stosował te tabletki?

person
5 / 5
Nosaczowa
26-12-2016 | 22:54

dostałam tą viagrę w prezencie na wieczór panieński. oczywiście z ciekawości to brałam. fajny prezent.

person
5 / 5
KAŚKA
23-06-2016 | 11:16

kupowałam to w ANglii. czy ktoś wie gdzie w Polsce kupie te tabsy bo mi pomagały, tylko słabo obcykana jestem w necie i nie wiem gdzie kupić

person
5 / 5
Guomisia
06-05-2016 | 13:39

działa i tanie

person
3 / 5
$dolarowa$
28-04-2016 | 14:44

Wszystko okej gdyby tylko kosztowały mniej

person
4 / 5
ruda kasia
27-04-2016 | 05:35

u mnie wystarcza jedna tabletka i widzę dobre zmiany jeśli chodzi o aktywność

person
5 / 5
malina
21-04-2016 | 09:26

moje wątpliwości co do tego produktu minęły odkąd go zamówiłam i spróbowałam, polecam

person
5 / 5
cicha myszka
20-04-2016 | 02:19

brałam te proszki i takie inne w niebieskim opakowaniu. jeśli mam porównywać to femido u mnie zdało egzamin

person
5 / 5
KAROLINA MIŃSK MAZOWIECKI
11-04-2016 | 10:55

PO TYCH PROSZKACH INACZEJ ODCZUWA SIĘ PODNIECENIE W SENSIE, ŻE LEPIEJ. JEST TO BARDZO FAJNE UCZUCIE !!!

person
5 / 5
tokarska
01-04-2016 | 09:10

chyba najlepsza viagra dla kobiet jaką znam. jest w dobrej cenie i działa w 100%.

person
5 / 5
Vitek
28-03-2016 | 16:35

nie wiedziałem jak zasugerować żonie żeby brała takie proszki więc kupiłem jej w prezencie na rocznicę ślubu. tak niby w żartach a cel osiągnąłem! żona chętniej ma ochotę na seks i mówi że ma lepszy orgazm

person
5 / 5
ona090909
26-03-2016 | 22:22

ja z libido nie miałam nogdy większych problemów, ale z ciekawości kupiłam to na lepsze odczucia i faktycznie pomaga. ten preparat jest boski i nie drogi

person
5 / 5
celina
14-03-2016 | 18:53

Powiem szczerze że kupując je nie wierzyłam. Myślałam że to pic na wodę. a jak zaczęłam brać to się przekonałam że warto. Polecam

person
5 / 5
perła-błyszcząca
08-03-2016 | 15:35

ja łykam Femido jak chcę mieć lepsze doznania. jak mam ochotę na dobry orgazm po ciężkim dniu

person
5 / 5
Beata BeaTa
10-02-2016 | 13:00

właśnie sobie kupiłam zapas tabletek:)

person
4 / 5
martha
02-02-2016 | 04:30

kupiłam pierwsze opakowanie na próbę, wzięłam już dwie tabletki i już chcę zamawiać kolejne, żeby mieć zapas:):) Dobre jest po nich moc w sypialni:):)

person
5 / 5
ola temiecka-król
30-01-2016 | 21:58

po tym nie muszę się zmuszać aby uprawiać seks

person
5 / 5
xxxxxblondixxxxx
28-01-2016 | 17:57

mężczyźni to świntuchy i oni lubią kobiety aktywne w łóżku, po Femido zdecydowanie przejmuje się kontrolę :)

person
5 / 5
arek
25-01-2016 | 02:13

a czy na moją żonę podziała? bo na kochanke działa jak trzeba

person
5 / 5
gwiazdeczka
09-01-2016 | 05:12

ja po anoreksji miałam małe libido i lekarz mi polecił te tabletki

person
4 / 5
iluzjonistka
27-12-2015 | 21:44

coś w tym jest bo działa

person
5 / 5
Błękitna Duszyczka
15-12-2015 | 09:52

polecam

person
5 / 5
laura
15-12-2015 | 02:53

mój mąż nie wie że ja biorę te tabletki ale powiedział mi że ostatnio jest mu ze mną lepiej, że nie leżę jak kłoda. nic mu o tym nie mówiłam ale ja też czuję że mój orgazm jest inny i jest mi bardzo dobrze w łóżku. może mu się przyznam

person
5 / 5
mokra truskaweczka
11-12-2015 | 07:43

my z moim narzeczonym korzystamy z różnych gadżetów erotycznych. wibratory, kremy itd. tych kapsułek jeszcze nie miałam ale je zamówiłam. jak się je wezmie i facet zacznie bzykać to jest mega:):):):)

person
5 / 5
Karolina Porzeczka
10-12-2015 | 06:47

działają szybko i długo dobre

person
5 / 5
k-k-k
06-12-2015 | 13:19

działa na libido i na odczucia. chce się seksu i lepsze uczucie jak facet pieści

person
5 / 5
kropka
02-12-2015 | 23:12

nie tylko stare kobiety mogą brać te tabletki bo ja mam 26 lat i je biorę. wiek nie ma znaczenia, jeśli chodzi o działanie to jest widoczne.

person
5 / 5
Hedla
01-12-2015 | 16:40

to jest poprostu suplement który przywraca prawidłową pracę organizmu. czyli naprawia to co nie działa. u mnie teraz jest wszystko ok. femido brałam często

person
5 / 5
delikatna
27-11-2015 | 19:34

ja nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks, ale z orgazmami tak. więc zamówiłam sobie femido. orgazmy mam teraz lepsze niż wcześniej

person
5 / 5
bombka9874
26-11-2015 | 05:19

dziś otrzymałam do paczkomatu, paczka zapakowana ładnie i dyskretnie

person
5 / 5
aktorka
22-11-2015 | 12:55

biorę bo muszę. po tabletkach antykoncepcyjnych straciłam ochotę na cokolwiek. femido pozwala mi uprawiać seks tak jak kiedyś

person
5 / 5
krystyna
11-11-2015 | 07:35

ja już jestem po menopauzie ale chciałam czerpać radość z seksu jak najdłużej. zamówiłam sobie przez internet produkt o którym mowa. po zażyciu widać zmianę, jestem bardziej pobudzona i moja łechtaczka bardziej wrażliwa

person
5 / 5
blachara
31-10-2015 | 03:26

tabletki które powinny brać wszystkie kobiety które boli głowa. mnie nie boli a biorę i jest ok.

person
5 / 5
syszynka@33444.pl
19-10-2015 | 09:24

paczka przyszła mi nawet szybko, zamówiłam w piątek a w poniedziałek mi kurier przywiózł. dostawa była okej kurier do mnie wcześniej dzwonił.

person
5 / 5
melka
18-10-2015 | 19:55

nawet nie drogie, zamawiałam w tej firmie kilka razy. polecam

person
5 / 5
Jesica
06-10-2015 | 18:35

kupiłam z wysyłką za granice do Holandii doszło szybko i sprawnie

person
4 / 5
bierna
01-09-2015 | 21:15

kapsułki można kupić bez recepty. są na miarę portfela. ja biorę po jednej kapsułce i mi wystarcza. z tym że są inne doznania to fakt, zgadzam się

person
5 / 5
mufinka
27-08-2015 | 11:55

tam gdzie zamawiałam tabletki obsługa bardzo była miła. paczuszka była tak zapakowana, że jak dostałam to sama nie wiedziałam co jest w środku a tego dnia zamawiałam kilka rzeczy z allegro:) polecam

person
5 / 5
Irena
24-08-2015 | 20:30

polecam dla kobiet które przechodzą ten straszny czas jakim jest menopauza

person
5 / 5
patrycja
17-07-2015 | 09:58

mi libido strasznie obniżają tabletki antykoncepcyjne, które muszę brać bo nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. No i w związku z ta sytuacją zamówiłam sobie femido zobaczymy jak będzie

person
5 / 5
sandra kciuk
09-07-2015 | 11:19

super urozmaicenie w sypialni :)

person
5 / 5
morelkowa
05-07-2015 | 11:13

mi po porodzie odechciało się kochać i mój mąż mnie namówił na te tabletki. teraz libido wróciło do normy

person
4 / 5
kochanisia
28-06-2015 | 01:14

mój mąż chciał seks a ja zawsze nie miałam ochoty. Kupiłam Femido przez internet, wydatek raczej drobiazgowy jak dla mnie. Faktycznie teraz częściej może mnie zaciągać do łóżka

person
5 / 5
dominika płock
14-06-2015 | 17:39

tabletki zamówił mi mąż jak kupował sobie też coś na potencję. byłam sceptycznie nastawiona a teraz nie ukrywam że chcę je brać. Po tabletkach jest zdecydowanie lepiej, jestem bardziej aktywna w łóżku, wolę eksperymentować i czuje się bardziej rozlużniona szczególnie po ciężkim dniu w pracy.

person
3 / 5
olimpijka
28-05-2015 | 04:15

Tabletki są faktycznie dobre, tylko szkoda że taka cena.

person
4 / 5
szalona ruda
19-05-2015 | 22:02

mam bardzo fajną panią ginekolog ze szczecina. ona poleciła mi te tabletki, ponieważ ja zawsze miałam problem z orgazmem. jak by się mój chłopak nie starał to nigdy go nie miałam. Teraz jest lepiej. Polecam

person
5 / 5
mandarynka
10-05-2015 | 13:39

jak biorę femido i się kocham to jest mi lepiej

person
5 / 5
_meg_
30-04-2015 | 07:44

Hej. chcę podzielić się opinią na temat femido, ponieważ brałam go ok. pół roku temu i jestem zadowolona. w pierwszej kolejności zaznaczę, że nie powoduje ubocznych problemów na zdrowiu, a po drugie działa zgodnie z przeznaczeniem. w przyszłości na pewno skorzystam z niego jeszcze.

person
5 / 5
monika
15-04-2015 | 19:14

ja miałam chwilowy kryzys i kupiłam te tabletki i żeczywiście są dobre

person
4 / 5
katia
11-04-2015 | 01:05

mam informację dla tych kobitek, które stosują antykoncepcję. Femido można łączyć z tymi lekami. pytałam swojej ginekolog. polecam

person
5 / 5
agnes
27-03-2015 | 12:29

ja używam go co prawda sporadycznie, ale mam z nim styczność od jakiegoś czasu. Potrzebuję go zawsze jak mam mniejszą ochotę na seks np. przed okresem. Po femido raz że bardziej chce mi się kochać to dwa, że orgazm mam nieziemski. Choć mój facet ma małego penisa to tabletki nadrabiają :)

person
5 / 5
Karolina1981
23-03-2015 | 14:16

femido nie jest drogie a jak któraś z was ma problem to lepiej go rozwiązać wcześniej, sama wiem coś o tym

person
5 / 5
Marlena
22-03-2015 | 23:13

jak coś na libido to tylko te tabletki polecam o nazwie Femido. ja testowałam już dużo środków jakie dostępne są na rynku i to właśnie te pomagają mi najwięcej

person
4 / 5
słowiańska brać
17-03-2015 | 20:30

cena jest warta zakupu i doznań!! polecam i daje dobrą ocenę

person
4 / 5
kate456@o2.pel
24-02-2015 | 15:53

tabletki łatwe do połknięcia i nie drogie

person
4 / 5
basia
07-02-2015 | 10:54

ja kiedyś byłam aktywna w łóżku, teraz zmieniłam pracę i jest ona bardziej stresująca. Mimo że chce mi się seksu to już nie jest mi tak dobrze jak kiedyś. kupiłam sobie więc te tabletki i zmianę widziałam już po pierwszym razie

person
5 / 5
brzoskwinka
26-01-2015 | 02:52

warty inwestycji środek. dla mnie w szczególności fajne jest to że naprawdę po tabletkach seks jest inny. z większą ochota też się mogę zgodzić chociaż ja ochotę to chyba raczej mam

person
5 / 5
kropka
16-01-2015 | 22:26

kupiłam Femido bo myślę że warto zadbać o urozmaicenia czasem

person
5 / 5
jędrek
08-01-2015 | 06:58

proszki wziełem kobicie swojej. ale nie mówiłem na co hhaha. była lepsza w łóżku myślała że to witamina C

person
5 / 5
mężatka
03-01-2015 | 16:55

tabletki dostałam w prezencie na panieński:) Oczywiście za jakiś czas spróbowałam już z mężem...:) było bosko, albo to seks małżeński mi tak służy:)

person
3 / 5
kwoka
30-11--0001 | 00:00

Nawet spoko działa, tylko dla mnie trochę dużo kosztuje.